Tähän alkuun nyt pari asiaa Lilliardeihin liittyen.
Ensinnäkin, en laske pisteitä. En koe sitä tarpeelliseksi tai muuten viihdyttäväksi puuhaksi.
Toiseksi, rakennan perheelle erittäin usein uuden talon, eikä aikomuksenani ole laittaa jokaisesta kuvia tänne. Silloin niitä olisi mahdollisesti vähintään joka toisessa osassa. Älkäämme siis säikähtäkö jos olohuone vaihtuu yllättäen mustasta vaaleanpunaiseksi.
Kolmanneksi, en vastaa kysymyksiin ladatuista. Huomasin Williamsseilla, että se on äärettömän raskasta puuhaa, varsinkin kun en tiennyt puolienkaan latauspaikkaa. Niinpä ladattuani kaikki ladatut uudelleen, järjestelin kansion niin, että tiedän miltä sivuilta olen ladannut. Sivun oikeasta laidasta löytyy linkki sivulle "Lataussivuja", josta löydätte linkkejä sivuille, joilta olen ladannut. Kiitos ;>

1.jpg
Tässä on Lilliardien suvun aloittaja, Jamie. Hän on perhetavoitteinen, mukava sekä siisti nainen, joka tahtoo kolmen lapsistaan valmistuvan yliopistosta.

2.jpg
Muutettuaan suht sopivan kokoiselle tontilleen hänen taskunsa tuntuivat kumman kevyiltä. Kappas, taskuvarkaat näköjään pyörivät näillä kulmilla, sillä Jamien taskussa oli vain 4800 simoleonia (olihan tuo muuten legacyn aloitussumma? en ollut ihan varma, vähensin näet familyfundsilla). Tietysti kaikki rahat olivat käteisenä, Jamie kun on lapsuudestaan asti vihannut visa electronia.

3.jpg
Ja kuten melkein aina, tarina etenee tutun legacy-kaavan mukaan. Ensimmäinen Jamien tapaama ihminen oli kirkuvan keltainen posteljoonimme.

4.jpg
Mutta meidän leidihän ei jää posteljoonien kanssa rupatelemaan, kun on vain muutama kymmenen simpäivää aikaa etsiä unelmien mies, saada vähintään kolme simlasta yliopistosta läpi ja rakentaa vielä unelmien kartanokin. Jamie päätti aloittaa miehen etsinnästä. Ja Stadistahan niitä parhaiten löytää.

5.jpg

6.jpg
Valitettavasti jotkut henkilöt olivat komeita vain henkisesti. Sellainen ei kelvannut Jamielle.

7.jpg
Tämä kelpasi Jamielle. Komea, lapset saavat hyvät geenit.

8.jpg
Joten eipä aikaakaan kun täysi flirtti oli jo päällä. Onneksi Suleviksi ( :D ) esittäytynyt mies oli myös puuhassa mukana.

9.jpg
Jamie päätti kuitenkin pian palata kotiin huutavan energia-tarpeen takia. Hänet kuitenkin herätettiin pian kun naapurit tulivat tervehtimään. Ei komeita sielläkään, ei.

10.jpg
Nukuttuaan hyvin, hän alkoi kuitenkin vapautua hieman. Ei hän kuitenkaan Suleville uskaltanut soittaa näin pian.

11.jpg
Ainiin, Jamie oli saanut töitä poliisi-uralta. Niinpä hän keskittyi nyt vielä vapaa-päivinään kehittämään kuntoaan, jotta pärjäisi tuolla mies valtaisella alalla.

12.jpg
Ja kun meni päivä tai pari eikä Jamie ollut vieläkään soittanut Suleville, päätti tämä herra soittaa Jamielle. Hän pyysikin tätä Stadiin kanssaan. Hätäpäissään Jamie luuli tapaamista treffeiksi ja lähti innoissaan Sulevin luo. Paikalle saapui kuitenkin muitakin simejä ja tapaaminen paljastui kimppatreffeiksi. Meidän päättäväinen Jamie ei kuitenkaan sellaisista välittänyt, niinpä hän hyvästeli kaikki muut paitsi Sulevin, jotta sai viettää tämän kanssa hetken kahdestaan.

13.jpg
Heillä olikin oikein hauskaa yhdessä. Sinä iltana Stadissa tanssahdeltiin...

14.jpg
...Syötiin hyvää ruokaa...

15.jpg
...Sekä rupateltiin niitä näitä.

16.jpg
Paljastui myös, että Sulevilla taitaa olla pätäkkää takataskussa pahan päivän varalle.

17.jpg
Seuraavana aamuna Jamie uskalsi vihdoin kutsua Sulevin luokseen kylään. Heidän välinsäkin lämpenivät varsin nopeasti. Ja tuo oli vasta tervehdys.

18.jpg
Ja pian oltiin niin intiimeissä tunnelmissa että Sulevi muutti jo Jamien luo asumaan. Hän toi mukanaan 15 000 simoleonia sekä parin sadan arvosta tavaraa jotka myytiin samantien.

19.jpg
Sulevin tuomilla rahoilla rakennettiin tontille aivan uusi, uljaampi rinnetalo (tontti on jurkässä rinteessä, enkä halua tasoittaa ;>). Talossa ei kuitenkaan vielä voinut asua, koska siinä ei ollut vielä edes kaikkia ikkunoita eikä seiniä puhumattakaan tapeteista, parketeista taika huonekaluista.

20.jpg
Kumpikaan nuoresta parista olivat varsin nopeatoimisia, joten Jamie päätti hoitaa kosimisen pois alta. Nyt vain naimisiin ja lapsia pukkaamaan.

21.jpg
Sulevi sai myös värjätä hiuksensa mustiksi ja pipottaa päänsä. Vaatteetkin menivät vaihtoon, eivät näy vain tässä kuvassa. Tuo tummin korvaava iho on muuten menossa vaihtoon. En pidä tuosta.

22.jpg
Myös avioliittoon molemmat halusivt nopeasti. Sekin hoidettiin nopeasti pois alta, ilman minkäänmoisia juhlallisuuskia. Todistamassa oli vain Jamien vaaleanpunainen hella.

23.jpg
Ja illan laskeutuessa Wonderlandin (naapurusto jossa Jamie ja Sulevi asustavat) ylle, saatiin makuuhuoneessa (=tuleva keittiö) nähdä kipinöitä ja ilotulituksia.

24.jpg
Yöllä kuitenkin Jamie sai kokea ankean herätyksen, kun alkoi ensimmäinen työpäivä. Onneksi hän sai kuitenkin samana päivänä ylennyksen poliisikokelaaksi.

25.jpg
Sulevi on muuten mammonatavoitteinen ja elämäntoiveenaan hänellä on päästä rikollisuusuran huipulle. Nyt hän on kuitenkin urheilu-uralla joukkueen kapteenina, joten hän joutui uhraamaan pari vapaapäiväänsä kartuttaakseen kuntopisteitään, jotta saisi ylennyksen. Hän etsii kuitenkin koko ajan paikkaa rikollisuusuralla.

26.jpg
No mutta ! Ensimmäinen kersa ilmoittelee itsestään.

27.jpg
Talossa ei kuitenkaan valitettavasti ollut raskaudesta karsivälle Jamielle mitään kunnon ruokaa, sillä jääkaappi oli ammottanut tyhjyyttä jo hyvän aikaa. Purkkiruokaa kuitenkin sai aina. :> Ilmeestä päätellen se ei kuitenkaan ollut ihan mieleistä.

28.jpg
Sulevi kuitenkin halusi pitää huolta vaimostaan sekä lapsestaan, joten hän uhrasi perheen viimeisetkin pennoset ruokaan.


Valitan ensimmäisen osan lyhyisyyttä, mutta halusin tämän nyt mahdollisimman pian nettiin. Seuraavasta osasta tulee varmasti reilun kolmenkymmenen kuvan osa! :> Aijoo, ja linkityksistä jos ilmoitatte, niin linkitän teidätkin. Linkitin kuitenkin kaikki Williamsseilla olleet tarinat.