Nyt on jostain syystä niin ihana fiilis, että oli pakko laittaa aivan ihana kappale teille :D Ei kylläkään tule tavaksi, turha toivoa, kunhan nyt tämän kerran.

Ja anteeksi muuten taas, kun osa on aika lailla myöhässä. Joku parisen viikkoa oli ihan simssitöntä aikaa minulla, kun oli taas vaihteen vuoksi peli-into teillään. :/

1.jpg
Jeremy sai vihdoinkin kympin todistuksen koulusta. Nyt vanhemmat saivat olla ylpeitä pojastaan. Tai no vamhempi, ja isovanhemmat... Ja kyllä he muutenkin olivat ! :D

2.jpg
Sillä aikaa kun Joy autteli Jeremyä läksyjen teossa, opetti Jamie kaksosia kävelemään. Se kävikin ihan liikunnasta vanhukselle, kun selkävaivatkin olivat jo alkaneet vaivata.

4.jpg
Sulevi sen sijaan keskittyi työhönsä. Hän opiskeli jatkuvasti. Vielä hän toteuttaisi elämäntoiveensa ja nousisi rikollisuus.uran huipulle !

5.jpg
Mutta Jamiepa oli ovela ja patisti Sulevin aina välillä tekemään miehisempiä hommia, kuten torakoiden myrkyttämistä. Jamieta alkoi nimittäin ärsyttää, että Sulevi tuntui unohtaneen hänet kokonaan. Sängyssäkin he vain nukkuivat, that's it.

6.jpg
Ja kaiken hyvän lisäksi kova flunssa-influenssa tarttui Lilliardeillekin. Se alkoi Jamiesta, ja pian tarttui kaikkiin.

7.jpg
Tiedä sitten johtuiko flunssasta, torakoista vai työpaikkapaineista, Sulevi onnistui sytyttämää tulipalon kesken kalkkunan teon.

8.jpg
Onneksi Lilliardeilla on henkivakuutuksen lisäksi palovaroitin. Joten palomies ennätti ajoissa paikalle ja suuremmalta katastrofilta vältyttiin.

9.jpg
Aivan kuten Sulevi tuntui unohtaneen Jamien, alkoi Jeremystä tuntua että Joy ei kiinnittänyt häneen enää huomioita niinkuin hän kiinnitti Markiin ja Maxiin. Niinpä Jeremy alkoi masentuneena maalailla surutauluja. Niihin hän sai kaikessa rauhassa purkaa tunteitaan. Kirkkaan vihreään mekkoon ja pinkillä taustalla hihhuloiva tyttönenhän niitä parhaiten kuvaakin.

11.jpg
Mutta paistaa se aurinko risukasaankin. Sulevi nimittäin sai vihdoin ylennyksen, ja saavutti rikollisuus-uran huipun. Ja tietenkin samalla toeutti elämäntoiveensa. Ainakin yksi platinahauta tulossa !

12.jpg
Nytpä Sulevi sitten päätti antaa Jamiellekin huomiotaan. Ja antoipa sitä koko pitkän yön... ;)

13.jpg
Ai mikä työasu tulikaan ylennyksen myötä ! Saa nähdä kuinka nuo tyylikkään mustat bokserit päällä oikein pysyvät D:

14.jpg
Aika menikin todella nopsaan, sillä nyt jo koitti kaksosten synttärit. Ensin kasvoi Mark.

15.jpg
Ja heti veljensä perään Max.

16.jpg
Tässä vielä kaikki kolme veljestä. Vasemmalla Jeremy, keskellä Max ja oikealla Mark. Anteeksi ettei kaksosista ole tämän parempaa kuvaa.

17.jpg
Nyt kun Joy oli nähnyt isänsä menestyvän työssään erinomaisesti (hän sai muuten kerran vastattuani urakysymykseen oiken 60000 simoleonia !!!) halusi hänkin palata työelämään. Nyt se kävisikin kun kaikki lapset kävivät jo koulua. Ja Jamie oli kuitenkin eläkkeellä, joten lastenhoitajaa ei tarvitsisi palkata. Joy saikin työtä rikollisuus-uraltaan (=lähempänä elämäntoiveen toteutumista)

18.jpg
Nyt kun oli Joyn kotiäidin päivät ohi, piti hänen päästä takaisin hyvään kuntoon. Pömppö maha ei oikein edesauta juostessa poliiseja karkuun.

19.jpg
Mark'kin otti itseään niskasta kiinni ja aloitti kuntoilun. Hän saikin yhdessä illassa kuntopisteensä täyteen !! Kyllä kannattaa lapsena opiskella.

20.jpg
Sulevin saatua se jättibonus töistään (60 000 simoleonia, hehkutusta hehkutusta) laajennettiin Lilliardien takapihaa hieman. Sulevi testasikin uima-allasta ensimmäisenä.

21.jpg
Jamiekin sai taas rakennettua itselleen puutarhan. Ja heti häntä tultiin kutsumaan joihinkin harrastuskerhoihin. Ei voisi vähempää kiinnostaa...

22.jpg
Tätä minä en tajua ! Joy tuo joka ikinen päivä töistään kotiin Jonne Kotalan, ja kun hän hyvästelee tämän, he lkavat muhinoida ! Vaikka eivät ole edes ystäviä... Grrh..

23.jpg
Se niistä suuteloista. Kissat eivät oikein tuntuneet pitävän toisistaan. Koko ajan olivat toisissaan kiinni. Tappelemassa, ei hellimässä toisiaan. Choc on tuo tuolla ilmassa :)

24.jpg
Katsokaa ja ihmetelkää. Kerrankin koko pöytä täynnä. Perhe-ateria.

25.jpg
Pian kuitenkin koitti Jeremyn kasvun aika.

26.jpg
Hänestä kasvoi erittäin komea nuori mies !! Ihan syötävä. Tavoitteekseen noppa arpoi hänelle kolmosen, eli perheen. Elämäntoivetta en muistanut katsoa.

27.jpg
Hänen olikin pakko päästä heti esittelemään muskeleitaan.

28.jpg
Eipä hän kauaa kuitenkaan kotona enää jaksanut olla, vaan soitti samantien taksin viemään hänet yliopistolle. Stipendin hän sai ainoastaan kouluarvosanasta.

29.jpg
Kaksosilla ei kuitenkaan mennyt ainakaan vielä ihan stipenditasoisesti koulussa. No mutta ensimmäinen päivähän se vasta olikin.

30.jpg
Ensimmäinen päivä tai ei, kutsuttiin rehtori silti kylään. Kaikki toivoivat upean talon ja ruoan vievän rehtorin huomion pois vähän väljistä numeroista.

31.jpg
Ja kyllähän ne veivätkin. Rehtori tuli ihan henkilökohtaisesti onnittelemaan Sulevia lasten hyvästä kasvatuksesta (ja maukkaasta ruoasta).

32.jpg
Siitä alkoikin sitten Maxin ja Markin ankara opiskelu. Pitihän heidän olla muiden yksityiskoulun oppilaiden tasoa. Sulevi piti huolen, että läksyt tehtiin vielä saman päivän aikana, kun ne oli saatukin.

Vielä loppukevennykseksi Jonne Kotalan baletti harjoittelua:
34.jpg

35.jpg
Tätä ette ihan joka päivä näekään (;

Btw, kommenttia olisi kiva saada.