Huomatkaapas uusi sivupohja. Tätä en nyt sitten vaihda, edes yhtään värikäämpään ! Itse kun pidän mahdollisimman pelkistetyista ja yksinkertaisista sivupohjista.
Ja huomatkaa myös uusi sukupuu sivun oikeassa laidassa, jota päivittelen aina silloin tällöin. ;>

1.jpg
Lapsi siis tosiaan oli Jamielle ja Suleville tulossa. Masukin kasvoi oikein hyvää vauhtia. Kohta sen päällä voisi pitää vaikka kahvikuppia!

2.jpg
Eikä mennyt aikaakaan kun synnytys jos käynnistyi. Jamie huusi tuskissaan, mutta Lilliardeilla ei ollut autoa jolla hänet voisi viedä sairaalaan. Eikä Wonderlandissä kyllä sairaalaakaan pahemmin ole.

3.jpg
Onneksi tuore isukki oli kuitenkin tukemassa. Uusi tummin korvaava iho muuten ladattu ;> Enaylan tuotantoa, ennenkuin joku ehtii kysyä.

4.jpg
Maailmaan putkahti suloinen pieni nyytti joka paljastui hetken tutkinnan jälkeen tytöksi. Nyytti sai nimekseen Joy. Hänellä on isänsä iho, äitinsä silmät sekä isänsä alkuperäinen, ruskea, hiustenväri.

5.jpg
Nyt jouduttiin valitettavasti palkkaamaan lastenhoitaja, sillä se kävi kuitenkin edullisemmaksi, kuin jos jompikumpi vanhemmista olisi jäänyt kotiin.

6.jpg
Valitettavasti jo heti ensimmäisenä päivänä lastenhoitaja huomasi Lilliardien varojen vähäisyyden ja vei mennessään heidän telkkarinsa.

7.jpg
Sulevi ja Jamie olivat huolissaan perheen taloudesta, mutta siitä huolimatta Sulevi päätti tehdä radikaalin ratkaisun ja vaihtaa työpaikkaa. Hän oli urheilu-urallaan jo joukkueen valmentaja ja tienasi reilut 800 simoleonia päivässä, mutta nyt hän vaihtoi työnsä rikollisuusuralle toteuttaakseen elämäntoiveensa.

8.jpg
Pikkurikollisena elämä olikin huomattavasti helpompaa kuin joukkueen kapteenina ja isällä jäi vähän enemmän aikaa pikku tytölleenkin.

9.jpg
Ja kun hän ei leikkinyt lapsensa kanssa, hän kehitti luovuuttaan. Pääosin maalailemalla kuvia Jamiesta kuntoilemassa. Sulevi sai kiksejä kuntoilevista naisista.

10.jpg
Aika kuitenkin lensi kuin siivillä, ja pian oli jo Joyn synttärit. Isukin sylistä hän tietysti kasvoi taaperoksi.

11.jpg

12.jpg
Hänestä kasvoi suloinen, erittäin siisti, mutta ilkeä pikku nulikka. Suloinen silti

13.jpg
Jotenkin näiden kuvien perusteella alkaa vaikuttaa, että Jamie ei osallistunut lapsensa kasvatukseen yhtään. :D No, Sulevi kuitenkin alkoi opettaa innoissaan pikkuiselleen kävelyä.

14.jpg
Töissäkin kaikki silti jossain välissä kävivät. Molemmilla meni oikein hyvin, vaikkei aina ilmeistä niin voinut päätellä.

15.jpg
Hii ! Lastenhoitaja is back ! Ihan näin välikommenttina vaan, että on se kyllä kuuma kaveri.

16.jpg
Jamie ja Sulevi kaipasivat jo haasteita elämään. Arki oli nimittäin alkanut maistua jo puulta. Uusi lapsi voisi mahdollisesti tuoda heidän kaipaamiaan haasteita.

17.jpg
Mutta pitihän sitä edellistäkin lasta muistaa opettaa. Kumma kyllä, Joyn ensimmäinen sana oli "isi/Sulevi". Mistähän johtuu?

18.jpg
Onneksi hän oppikin pian puhumaan, sillä koitti hänen aikansa kasvaa lapseksi.

19.jpg
Onneksi tyttösen sulous ei kadonnut mihinkään. Turbohuuleetkin hän sai kasvun myötä. :D

20.jpg
Edellisen lisääntymisyrityksen jälkeen ei ollut kuulunut mitään, joten pariskunta päätti yrittää uudestaan.

21.jpg
Koitti Joyn ensimmäinen koulupäivä, mutta aamiaispöydässä puhuttiin vain kuinka allerginen Joy on kultakaloille. Tyttö ei tiennyt sitä itsekään, mutta ymmärsi nyt miksei ollut ikinä saanut kultakalaa.

23.jpg
Sulevi oli vihdoin saanut kuntonsa lähes huippuun. Sitä varmasti tultaisiin tarvitsemaan työssä, vaikkei vielä tarvittukaan.

24.jpg
Ankea lastenhoitaja oli käynyt ulkona vähän happihyppelyllä ja napannut mukaansa perhosia. Onneksi eläinrakas ystävämme Jamie täistä tullessaan vapautti ne.

26.jpg
No nyt, vihdoin ilmoitti toinen lapsi olemassaolostaan.

29.jpg
Joysta oli tullut haka shakinpeluussa. Hän olisi varmasti pessyt isänsäkin mennen tullen, jos shakkpöydän ääressä olisi ollut toinen tuoli. Hän kehitti logiikaansa kuitenkin pääosin stipendien toivossa.

30.jpg
Mutta eipä jäänyt äipän roimasti suurentunut (pyörähti toisenkin kerran jossain vaiheessa) masukaan näppärältä tytöltä huomaamatta. Joy toivoi pikkuveljeä, koska sitä olisi varmasti helpompi kiusata kuin tyttöä. Pojat on nynnyjä.

31.jpg
Aina kun Joy ei vahtinut äitinsä mahaa, hän leikki kulkukissan kanssa ulkona. Tuo sama, kyseinen kissa kävi tontilla usein. joy halusi joku päivä vielä omankin kissan.

32.jpg
Mutta mitäs mitäs ! Jamie oli tavannut miehen. Miehen, jonka kanssa viihtyi vähän turhankin hyvin.

33.jpg
Jep! Aivan liian hyvin. Mitähän Sulevi tästä tuumaa? ;>