Amy siis lähti osassa 6 yliopistolle ilman sen kummempia juhlistuksia. Tässä ensimmäisessä extraosassa  käydään pikaisesti läpi, kuinka Amyn kävi. Rahakoodia en käytä ei-perijöilläkään.

1.jpg
Amy ei viihtynyt yliopistolla päivääkään, vaan muutti samantien omaan asuntoon. Hän halusi mahdollisimman nopeasti perustaa perheen.

2.jpg
Miestä ei kuitenkaan aivan heti löytynyt, joten hän joutui jonkun aikaa tekemään talon "miesten hommiakin".

3.jpg
Eräänä päivänä talon ohi kuitenkin kulki tummaihoinen mies nimeltä Urmas Ratakka. Amy ihatui heti Urmaksen suloisen pyöreään mahaan. Tämän miehen hän haluaisi !

4.jpg
Heidän suhteet lämpenivätkin suhteellisen nopeasti, ja pian Amy vaihtoi ensisuudelmansa Urmaksen kanssa. Urmas ei tietenkään pannut sitä yhtään pahakseen, alkoihan hänkin pitää tästä itseään vähän nuoremmasta neitosesta.

5.jpg
Ja kun suhteet vain entisestään lämpenivät, muutti Urmas Amyn luo. Samalla kuitenkin paljastui miehen pienen pieni salaisuus, hänellä oli jo vaimo ja teini-ikäinen tyttölapsi. He näkyvätkin tuolla takana (tuo mies ei sitten kuulu perheeseen :> )

6.jpg
Amy ei kuitenkaan välittänyt Urmaksen perheestä. Hän oli jo täysin rakastunut tähän mieheen ja tekisi mitä vain saadakseen tämän itselleen. Urmaskin alkoi miettiä päässään ajatusta vaimostaan eroamisesta ja Amyn kanssa yhteen lyöttäytymisestä ja perheen perustamisesta.

7.jpg
Amyn alkuihastus Urmaksen pyöreään mahaan oli mennyt ohi yhtä nopeasti kuin se oli tullutkin, joten hän komensi Urmaksen hoitamaan sen pois. Ja niin mies tekikin. Hän vaihtoi samalla myös vähän tyyliään Amyn mieliksi.

8.jpg
Urmaksen vaimo tuppautui vähän väliä tulemaan kylään, ja kerran Urmas sai siitä tarpeekseen. hän hyökkäsi raivokkaasti vaimonsa kimpuun, ja voittikin tämän lopulta.

9.jpg
Sillä sekunnilla hän päätti, että halusi todellakin olla Amyn kanssa loppuelämänsä. Niinpä Urmas otti avioeron vaimostaan.

10.jpg
Eron kunniaksi Urmas päätti romanttisesti yllättää Amyn pyjama päällä autonromun kimpusta ja kosia tätä. Tietenkin Amy suotui. Tätähän hän oli odottanut vaikka kuinka kauan.

11.jpg
Hän oli nimittäin tullut myös raskaaksi. Kesken mukavan vaahtokylvyn alkoivat Amyn supistukset ja synnytys käynnistyi aivan äkisti.

15.jpg
Masusta pullahti suloinen tyttövauva, joka peri isänsä ihonvärin, äitinsä silmät, sekä molempien hiustenvärin. Tyttönen sai nimekseen Indian.

12.jpg
Elämä jatkui nyt vihdoinkin normaalina. Auto saatiin valmiiksi, Amy sai töitä merikrottien tutkijana ja Urmas poliisiuralta yövartijana.

13.jpg

14.jpg
Indianin syntymän kunniaksi pari päätti avioutua. Mitään virallisia häitä ei pidetty, sillä molemmat pelkäsivät Urmaksen entisen vaimon tulevan riehumaan niihin.

16.jpg
Pian alkoi Inidankin olla jo iso tyttö. Hän oli vieläkin vanhempien ainoa silmätikku, mutta ehkä tulevaisuudessa Indian saisi sisaren. Noh, sitä te ette saakaan tietää. Paitsi tietysti kun sukupuuta päivittelen. (:

Tämän pidempiä eivät extraosat tule olemaan, koska en halua tai jaksa panostaa näihin niin paljon kuin ihan virallisten Lilliardien elämään.